Jdi na obsah Jdi na menu
 


Arrow

13. 4. 2016

e68cd618e2.jpgOriginální název: Arrow

Premiéra: 10. 10. 2012

Roky vysílání: 2012 - ???

Domovská stanice: CW

Země původu: USA

Celkem řad: 4 (5. se začne vysílat na podzim 2016)

Počet epizod v jedné řadě: 23

Délka epizody: 44 minut

Předloha: Green Arrow

Hrají: Stephen Amell (Oliver Queen / Arrow), David Ramsey (John Diggle / Spartan), Katie Cassidy (Laurel Lance / Black Canary), Willa Holland (Thea Queen / Speedy), Emily Brett Rikards (Felicity Smoak), Paul Blackthorne (Quentin Lance), Colton Haynes (Roy Harper / Arsenal), John Barrowman (Malcolm Merlin), Manu Bennett (Slade Wilson / Deathstroke)

 

 

 

 

 

 

Foto: CW

 

Příběh sleduje Olivera Queena, miliardáře ze Starling City, který byl pět let považován za mrtvého, neboť byl na rodinné jachtě, která se potopila u čínských břehů. Obětmi této události byli i jeho otec Robert a sestra Oliverovy přítelkyně Sara Lanceová. Po pěti letech strávených na zdánlivě opuštěném ostrově i na dalších místech je zachráněn a přivezen zpět do Starling City.

Po svém návratu se znovu setká se svou matkou Moirou a jejím novým manželem Walterem. Je také přivítán svou mladší sestrou Theou a nejlepším kamarádem Tommym. Se svojí bývalou přítelkyní Laurel Lanceovou se snaží sblížit, ta ho však viní ze smrti své sestry Sary, o níž se dozvěděla, že měla s Oliverem poměr.

Přes den Oliver hraje milionářského playboye, ale v noci se z něj stává strážce v zelené kapuci s lukem a šípy, který v první řadě seriálu plní otcovo přání odčinit hříchy rodiny Queenů, bojovat se zkaženou společností a vrátit Starling City ztracenou slávu. Protože však jedná mimo zákon, zaměří se na něj detektiv Quentin Lance, otce Laurel a Sary, který je odhodlaný ho dopadnout, i když nezná jeho pravou identitu. Oliverovi v boji se zločinem pomáhá bývalý voják John Diggle a později se k nim přidají i další.

 

Trailer: